Tijdens mijn zoektocht naar een betrouwbare webbouwer werd Emma Vleer me aangeraden. Dit bleek een perfecte match, ze was precies wat ik zocht! Fris, duidelijk, professioneel, meedenkend, snel en goedgehumeurd. Ze begreep meteen wat ik wilde, dacht mee waar nodig en had hele goede tips ter optimalisatie van de site. Van websites bouwen heb ik geen verstand, maar ik ben wel zeer kritisch en perfectionistisch ingesteld en best een lastige klant. Samen met Emma hadden we in no time een goed werkbaar plan. Geen tijdverspilling, meteen doorpakken. Het resultaat is zeer verdienstelijk en ik ben er blij mee. Benieuwd naar haar werk en mijn website? Kijk dan op de webstie van kantoorhelden voor het resultaat. Dank je wel Emma Vleer, ik zal je naam zeker aandragen bij ander ondernemers!

Daphne StetKantoorhelden

Working with Emma was a great experience! I always have a problem visualizing my ideas, but she understood my ideas quit well and added her unique taste to build up my website ‘Zamin’.She explained everything about the process and I was able to give feedback a lot of different times during the process. Which is very good! Communication is very important in the process. I’m very happy with the result!

Nina van Dongen-ShokouhiZamin

Met Emma samenwerken was een prettige ervaring. Ze heeft er hard aan gewerkt waardoor onze site snel klaar was. Het filmpje wat ze voor ons gemaakt heeft was ook super! Ze is lekker duidelijk en begrijpt je wensen goed. Ook het onderhoud  van de webstite is makkelijk. We zullen haar zeker aanraden bij anderen.

Anthé-KappersAnthé-Kappers

Met Emma Vleer kun je goed zaken doen. In korte tijd zette ze voor mijn bedrijfje in wording een website op. Precies zoals ik het wil: eenvoudig met een warme uitstraling en vooral informatief. Die wens pikte ze feilloos op en dat is te zien in het eindresultaat. Daar moet je gevoel voor hebben en dat heeft Emma. Of ik nog een keer zaken met haar zou doen? Zeker weten!

Ellen Koch CoachingEllen Koch

Werken met Emma was een super ervaring. Met haar creatieve achtergrond en onze input voor de technische productdetails hebben we een resultaat neer kunnen zetten waar we trots op zijn! Ik kan iedereen aanraden om met Emma in zee te gaan. Het eindresultaat is makkelijk te onderhouden, ziet er goed uit en is flexibel om op te schalen naar meerdere talen/producten etc.

Buckler Boots B.V.Bas van den Beukel
Bedankt voor de samenwerking Emma! De video’s van de ingrediënten en producten die wij verkopen via Wellnessbon.nl zijn erg mooi geworden.
WellnessbonJan van het Laar

Ik heb met Emma al meerdere keren mogen samenwerken en elke keer maakt zij super mooi werk. Ze zorgt er echt voor dat ik me volledig op mijn bedrijf kan focussen met het vertrouwen dat Emma ondertussen prachtig werk voor me maakt.

Even tussen jou en mij: Emma is echt een geweldig leuk mens die ontzettend bevlogen is met haar en dus jouw werk. Ze belde mij nog op de dag van mijn lancering of alles goed verliep. Ze ging namelijk de dag erna op vakantie en als er iets niet goed zou zijn kon ze het meteen oplossen. Zo meedenkend en lief!

Lifecoach PhilPhil van Son