Het is echt een eer om mensen te helpen hun ideeën tot leven te brengen door middel van branding, grafisch ontwerp, websites en nog veel meer. We kunnen van heel dichtbij zien hoe bedrijven groeien en een impact maken op de wereld, hiervoor ben ik eeuwig dankbaar.”
OUR WHY

Emma Vleer Visuele Identiteit & Webdesign is ontstaan vanuit een passie voor design en om jou te helpen je stempel op deze wereld te zetten en te inspireren met jouw unieke ideeën en dromen.

OUR WHAT

Strategisch, uniek en vooruitstrevend art direction, design en merk ontwikkeling.

EMMA VLEER

Vier jaar geleden besloot ik dat het tijd werd om mijn passies fulltime te gaan ontdekken. Tot op de dag van vandaag heb ik daar nog nooit spijt van gehad. Als eigenaar van Emma Vleer Visuele Identiteit & Webdesign, ben ik enorm trots op wat ik doe. De klanten, projecten en ontwerpen die ik maak sluiten aan bij mijn visie. Ik leer en groei elke dag en ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen. Ik geloof dat design de wereld kan veranderen, schoonheid is immers nooit uit de mode.

HET EMMA VLEER TEAM

Ik werk samen met de meest bijzondere creatieven, die hard werken en meehelpen achter de schermen. Ik kies ervoor te werken met creatieven die hetzelfde denken als mij – met een passie voor ontwikkeling, de drang om out-of-the-box-ideeën realistisch te maken en geloven dat je van helemaal niets iets prachtigs kunt maken. Super getalenteerd en van alle markten thuis, het Emma Vleer team is altijd aan het groeien en bezig nieuwe skills te ontwikkelen.