Klant: De Cromvoirtse
Taak: Visuele Identiteit

Samen met Indicia Digital Storytellers en Eveline Kroese ontwikkelde ik deze flyer en omslagmap voor de Cromvoirtse en creëerde ik een save the date en uitnodiging voor hun 30 jarig bestaan.

De flyer en omslagmap zijn vernieuwd, waarbij rekening is gehouden met de huidige huisstijl van de Cromvoirtse. De nieuwe visuele identiteit is moderner, strak en de metaal-‘look’ sluit goed aan bij het bedrijf. De frisse blauwe kleur van de Cromvoirtse maakt het geheel af.

Bij het maken van de save the date en uitnodiging hebben we rekening gehouden met de nieuwe visuele identiteit van de Cromvoirste, maar hebben we ook gezorgd dat het past binnen de huidige huisstijl. De foto geeft een feestelijke toevoeging vanwege het ‘vuurwerk’-effect. Bij de uitnodiging geven de uitgestanste cijfers/letters de uitnodiging een speelse uitstraling.

Metaalbedrijf De Cromvoirtse is één van de grootste en meest innovatieve metaalbedrijven van Brabant. In de afgelopen 30 jaar is het metaalbedrijf uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare partner voor de hele Nederlandse metaalverwerkende industrie.